Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /web/htdocs3/technimatcz/home/www/wp-content/themes/hestia/header.php on line 44

Když se řekne plech, každý určitě ví, o co se jedná. Tento praktický hutní materiál má nachází uplatnění při výstavbě čehokoliv. Použít ho můžete třeba na zastřešení nebo obklad stěn zahradního domku. V takovém případě vám přijdou vhod pozinkované plechy. Jak už prozrazuje jejich název, jsou opatřeny pozinkem. Takový plech má pak delší životnost, a především se o něm nemusíte starat v podobě nějakého nátěru.

Ostatní plechy

Praktické pozinkované plechy pochopitelně nejsou tím jediným, co si u nás můžete pořídit. Dále vám nabízíme černé plechy válcované za tepla nebo za studena. Pokud vyžadujete pevnější a robustnější plechy černé barvy, vyzkoušejte ty tlusté. Plech může být také tvarovaný. Meze se v tomto směru rozhodně nekladou. A kdybyste chtěli plechy použít náhodou na zem, nabízí se ty s povrchovou úpravou rýha nebo slza. Plechy nabízí zkrátka neomezené možnosti využití.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

English